Webshop

Bestel rechtstreeks bij de importeur. Natuurlijke diervoeding,

ORIJEN WHOLE PREYTM - 6 FISH FOR CATS

Biologically Appropriate™  

 

altIeder kat is geëvolueerd als carnivoor, met een natuurlijke behoefte aan een voeding rijk en gevarieerd van vers vlees en verse vis aangevuld met kleine hoeveelheden groeten, fruit en grassen.

Daarom wordt Biologically Appropriate™ ORIJEN WHOLE  PREY - 6 FISH bereid met hele zoet en zout water vis in het wild gevangen  in onze eigen regio en DAGELIJKS VERS geleverd, en daardoor rijk aan hoogwaardige voedingsstoffen om uw kat volledig te voeden.

Bereid uit de beste en meest verse Canadese ingrediënten,  in onze eigen bekroonde keukens. ORIJEN WHOLE PREY houdt uw kat of kitten gelukkig, gezond en sterk. Neem kennis van onze ingrediënten en u zult het met ons eens zijn!

ORIJEN WHOLE PREYTM past volledig in het BAFRINO mandaat:alt

BA - Biologically Appropriated

FRI - Fresh Regional Ingrediënts

NO - Never Outsourced.

 

FREEZE DRIED INFUSIONS nieuwe Orijen Whole Prey 6 Fish cat is verrijkt met gevriesdroogde Haring, Heek en Bot voor een ongekende smaak sensatie en acceptatie.

Verkrijgbaar in: 340 gr., 2,27 kg. en 6,8 kg. verpakkingen.

 

ORIJEN WHOLE PREYTM wordt bereid met 60-65% VERSE ingrediënten, kleur geur smaakstoffen en chemische conserveringsmiddelen komen zowel in de gebruikte ingrediënten als in het eindproduct niet voor.

Om uw kat volledig gebruik te kunnen laten maken van de Biologically AppropriateTM voordelen van Orijen Whole PreyTM 6 Fish for Cats, moet een verpakking binnen 4 tot maximaal 6 weken na opening zijn opgevoerd.

*****

ORIJEN WHOLE PREYTM FREEZE DRIED TREATS - probeer ook eens een van de ingrediënt variaties gevriesdroogde snoepjes, u zult zien uw kat wil niet anders meer!

alt

 

Orijen Freeze Dried Treats Tundra 100 snoepjes.

 

 

 

alt

 

 

alt

 

alt