Webshop

Bestel rechtstreeks bij de importeur. Natuurlijke diervoeding,

alt

 

Champion Petfoods Benelux is op zoek in de Benelux naar actieve ondernemers die haar producten willen verkopen en bereid zijn daarvoor te worden getraind door Champion Petfoods Benelux.

Onze filosofie is dat het niet om het even waar te koop moet zijn, maar te koop moet zijn bij winkels waar men weet waar men over praat betreffende huisdierenvoeding. Wij willen graag samenwerken met ondernemers die onze doelstelling onderschrijven en samen met ons willen bouwen aan onze merken natuurlijke diervoeding.

Als winkelier is het belangrijk om je te onderscheiden van je collega's. Acana Classic is een "lyfe stijl" voer in een brede range van soorten. Een goede tegenhanger voor een gewoon (super) premium van de landelijk bekende merken, met belangrijke voordelen voor het dier ten opzichte van deze merken. Echter met een veel hogere kwaliteitsnorm (zie verder op onze site). In deze lijn worden minimaal 5 bronnen van dierlijke oorsporng verwerkt. Ook bevat deze lijn sinds kort enkele eliminatie dieten Acana SIngles. Deze zijn er in de uitvoeringen eend met peer en lam & appel. Dit zijn voedingen waar zowel het spiervlees, het orgaanvlees en het vet van dezelfde dierlijke bron afkomstig zijn.

Een tweede lijn zijn de Acana Regionals deze serie voeders is echt graan vrij met meer en een grotere variatie vers vlees en vis ingrediënten. Het percentage dierlijke ingrediënten varieert tussen de 60 en 65% en zijn afkomstig van tenminste 4 verschillende dierlijke eiwitbronnen.

De voedingslijn Orijen Whole Prey is een lijn met dezelfde Biologically AppropriateTM filosofie en heeft een percentage van 75 tot 80 % VERS vlees en VERSE vis. Hierin worden tenminste 10 - 17(!) verschillende dierlijke eiwitbronnen gebruikt afkomstig van spiervlees, orgaan vlees en eetbaar bot.

Ziwipeak is honden en kattenvoeding met een geheel ander bereiding. Ook dit voer is een op VERS vlees en VERSE vis gebaseerde maaltijd met alle natuurlijke benodigde essentiële vitaminen en mineralen. Alleen natuurlijke ingrediënten en scharrelvlees, graanvrij, aardappel vrij,  geen kunstmatige conserveringsmiddelen, geen suiker, geen zout of vulmiddelen. Deze voedingslijn is echter op een geheel andere wijze beried, nl. lucht gedroogd. Dit zorgt voor behoud van de voedingswaarde van de natuurlijke grondstoffen. Eenvoudiger te voeren tegen lagere kosten per dag, dan vers vlees voeding. Geen bevroren product of speciale behandeling – geen (ge)rommel.

Als u als ondernemer ook op zoek bent naar hondenvoeding bereid van natuurlijke ingrediënten, voeding zoals moeder natuur het bedoeld heeft voor honden en katten, willen wij graag met u in contact komen om in een persoonlijk gesprek toe te lichten wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Bel: +31(0)10-310 79 20 en wij maken op korte termijn een afspraak voor een persoonlijke ontmoeting!