Webshop

Bestel rechtstreeks bij de importeur. Natuurlijke diervoeding,

Acana Singles

Biologically Appropriate™

alt

Geheel tegenstrijdig met het streven naar meerdere eiwitbronnen in één soort voeding heeft Acana ook 3 producten in de Acana Singles lijn. Producten met maar één enkele dierlijke eiwit bron

Dit heeft natuurlijk wel wat uitleg nodig:

De meest verkochte merken in de Europese markt bestaan uit 1 dierlijke eiwitbron. Zoals bijvoorbeeld, Kip met Rijst of Lam met Rijst.  Bij een laag percentage kippenmeel of lamsmeel mag je al op de zak zetten Kip met Rijst of Lam met Rijst. De term kippenmeel is dan ook geen enkele garantie dat er meel van kippenvlees wordt gebruikt, veel al bestaat kippenmeel uit de overblijfselen van de kip nadat alle onderdelen voor humane consumptie zijn verwijderd. Van deze restanten wordt middels een render proces bij hele hoge temperaturen "kippenmeel" gemaakt.


Al onze voeders Acana Classic - Acana Regionals en Orijen Whole Prey worden worden heel bewust bereid van 4 tot wel 17 verschillende soorten dierlijke ingredienten per soort. En daar zijn we ook trots op!

Waarom dan nu een single source assortiment met maar 1 eiwitbron?

Er is behoefte om als elminatie dieet een betrouwbaar single source soort voeding te kunnen geven met b.v. alleen Varken, Lam of Eend.

In deze serie komen alleen hondenvoedingen, waarbij gegarandeerd maar 1 dierlijke eiwitbron wordt gebruikt.

Als er lam op de zak staat is zowel het spiervlees, orgaanvlees als het vet van het lam en wordt er verder geen enkele dierlijke eiwitbron gebruikt.

De eerste 2 soorten zijn inmiddels leverbaar n.l. Acana Singles - Lamb & Okanagan Apple en Acana Pork & Butternut Squash In de USA en Canada is reeds de Acana Singles - Duck & Barlett Pear verkrijgbaar, deze zal op een later tijdstip ook in Europa beschikbaar komen.

alt